Gelinlik ve damatlıkla çöp topladılar - ÇANKIRI

- AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğluve beraberindekilerin çöp toplaması - Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun konuşması - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un konuşması - Gelin ve damadın parka gelişi - Kiremit çiftinin çöp toplaması - Tahir ve Menekşe Kiremit çiftinin konuşması - Çiftin parktan ayrılışı15 Eylül Dünya Temizlik Günü - AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: - "Peygamberimizin ümmeti olarak hem fiziki beden temizliğimize hem de ruh ve gönül temizliğimize önem veren insanlarız. Bu aziz ve asil millet de temizliğin ne demek olduğunu bütün dünyaya öğretmiş bir millettir"ÇANKIRI (AA) - Çankırı 'da 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çöp toplama etkinliği düzenlendi.
Taş Mescit mevkisinde bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ile vatandaşlar, burada çöpleri topladı.Akbaşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, temizlik yaptıkları bölgenin Çankırı Kalesi ve Selçuklular'dan kalma Taş Mescit'in ortası olduğunu söyledi.

Hz. Muhammed'in temizlik hakkındaki hadisini hatırlatan Akbaşoğlu, "Dolayısıyla biz de Peygamberimizin ümmeti olarak hem fiziki beden temizliğimize hem de ruh ve gönül temizliğimize önem veren insanlarız. Bu aziz ve asil millet de temizliğin ne demek olduğunu bütün dünyaya öğretmiş bir millettir." dedi.
Etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Boz'a teşekkür eden Akbaşoğlu, vatandaşlardan çevreyi temiz tutmalarını istedi.Boz da Çankırı lılarla birlikte şehri temizlemek istediklerini dile getirerek, "Bugün şehrimizi hep birlikte temizliyoruz ama bütün vatandaşlarımızdan şehrimizi kirletmemelerini de rica ediyoruz. Daha temiz, daha yaşanabilir bir Çankırı 'yı hep birlikte inşa edeceğiz." ifadesini kullandı.***Gelinlik ve damatlıkla çöp topladılar - Çankırı 'da düğünleri olan Tahir ve Menekşe Kiremit çifti, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düğün salonuna gitmeden önce gelinlik ve damatlıkla çevre temizliği gerçekleştirdiÇANKIRI (AA) - Çankırı 'da 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla yeni evlenen bir çift, düğün töreni öncesi gelinlik ve damatlıkla çöp topladı.Şehit Metin Selim Çelikel Sokağı'ndaki parka gelen Tahir ve Menekşe Kiremit çifti, düğün salonuna gitmeden önce ellerine giydikleri eldivenle çöp temizliği yaptı.Gelin Menekşe Kiremit, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için çöp topladıklarını söyledi.

Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak istediklerini dile getiren Kiremit, bütün vatandaşları çevre temizliğine davet etti.Damat Tahir Kiremit ise temizliği yaptıktan sonra düğün salonuna gideceklerini belirterek, çevre temizliğinin taşıdığı önemine değindi.Kiremit çifti, daha sonra düğünlerini gerçekleştirmek üzere düğün salonuna gitti.
Ümmet Çevre Temizliği Düğün Töreni Farkındalık Irak 

15 Eylül 2018 Cumartesi günü yayınlandı