Gaziler, Afrin’e gitmek için dilekçe verdi

gazilerin demokrasi meydanında toplanması
Askerlik Şubesi Terörle Mücadele Gaziler Derneği Darbe Girişimi Şehit Aileleri 

-gaziler derneği başkanı Sami Yıldız konuşması
-gazilerin yürüyüşü
-askerlik şubesine gelişleri
-askerlik dilekçelerini komutana vermeleri
-detaylar

( BOLU ) BOLU

- Bolu’da bir araya gelen, yaşları 64 ile 86 arasında değişen Kıbrıs ve Kore gazileri ile 15 Temmuz ve terör gazisi 52 kişi Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için askerlik şubesine dilekçe verdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi üyesi Kıbrıs ve Kore gazileri, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında gazi olan vatandaşlar ile terörle mücadelede gazi olan kişiler ile yakınları Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Demokrasi Meydanı’nda bir araya geldi. Türk bayraklarıyla yaklaşık yüz kişinin bir araya geldiği Demokrasi Meydanı’nda konuşan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sami Yıldız, Mehmetçiğin Afrin’de teröristlerin başlarına yıldırım gibi indiklerini ifade ederek, “Bilindiği üzere devletimiz bu güne, büyük çalkantılar içinde nice badireler atlatarak gelmiştir. Farklı zamanlarda farklı mihraklar tarafından değişik tuzaklarla aziz milletimizin ayaklarına prangalar vurulmaya çalışılmış, ancak halkımızın feraseti ile bunun da üstesinden gelinmiştir. Önceden olduğu gibi bugün de bölücü terör örgütleri bazı emelleri uğruna vatanımıza kastetmeye çalışmaktadır. Ancak, her zamanki gibi Mehmetçiğimiz onları kendi inlerinde kıskıvrak yakalamış, Afrin'de bir yıldırım gibi başlarına inmiştir” dedi.
İhtiyaç olduğunda vatanın bekası için mücadele etmekten kıvanç duyacaklarını söyleyen Yıldız, “Bolu ilindeki Kore ve Kıbrıs gazileri, terör gazileri ile 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleri olarak dün olduğu gibi bu gün de ordumuzun ve yiğit Mehmetlerimizin yanındayız. Daha önceden nasıl ki evlatlarımızı arkada bırakıp azim ve gayret ile düşmana karşı cenk ettiysek, bu gün de ihtiyaç hasıl olduğunda şanlı ordumuz ile omuz omuza vatanımızın bekası için mücadele edecek olmaktan kıvanç duyacağız” şeklinde konuştu.
Sami Yıldız’ın konuşmasının ardından grup, İzzet Baysal Caddesi üzerinden Bolu Askerlik Şubesi’ne kadar yürüyüş yaptı. Askerlik şubesi önüne gelen grup, askere gitmek için doldurdukları dilekçeleri Asteğmen Abdurrahman Benek’e teslim etti.
2 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı