Gaziantep'ten Arakan'a yardım eli

- Gaziantep İhsan ve Hizmet Derneği'nin Arakan için yaptığı yardımlar - Gaziantep İhsan ve Hizmet Başkanı Ali Kırmızı ile röportaj - Ulaştırılan yardımlara ait fotoğraflar - Gaziantep İhsan ve Hizmet Derneğince Arakan'a 4 bin gıda kolisi ulaştırıldı, 50 su kuyusu açıldı - Dernek Başkanı Kırmızı: - "Kamplara gittiğimizde insanların üzerinde hiçbirşey yoktu"GAZİANTEP (AA) - Gaziantep İhsan ve Hizmet Derneğince Arakanlı Müslümanlara gıda yardımında bulunuldu, 50 su kuyusu açıldı.Dernek başkanı Ali Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arakanlı Müslümanlara yardım kampanyalarını sürdürdüklerini belirtti.
Arakan'daki zulme seyirci kalamadıklarını aktaran Kırmızı, "Arakanlı Müslümanlara yardım yapma kararı aldık. 3 hafta boyunca yardım topladık. Topladığımız yardımları, bizzat Arakan'daki kamplara giderek, oradaki Müslümanlara dağıttık. İnsanların ne kadar yardıma muhtaç olduklarını oraya gittiğimizde görüyoruz." dedi.
Kırmızı, 4 bin aileye gıda kolisi dağıttıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:"Oradaki en büyük ihtiyaçlardan birisi de su sıkıntısı. Bu yüzden orada 50 de su kuyusu açtık. Birçok yardıma muhtaç aileye ulaştık. Oradaki kamplara gittiğimizde insanların üzerinde hiçbir şey yoktu. Şu anda yardımlarımız halen devam ediyor. Yardımları esirgemeyen Gaziantep halkımıza teşekkür ediyorum. Yardımlarımız aralıksız sürecektir."
Su Sıkıntısı Gıda Yardımı Muhabir 

15 Aralık 2017 Cuma günü yayınlandı