Feyzioğlu Yeniden Ankara Barosu Başkanı Seçildi

Ankara Barosu Başkanlık seçimleri Metin Feyzioğlu ' nun yeniden başkanlığa seçilmesiyle tamamlandı.Ankara Barosu ' na kayıtlı avukatlar sabah saatlerinden itibaren oy verdiler. Oy verme işlemi tamamlandıktan sonra bazı adayların stantlara geldikleri ve avukatların Başkanlar için havaya çiçek attıkları gözlendi.
Ankara Barosu Devrimci 


Daha sonra biri bağımsız olmak üzere 7 adayın yarıştığı seçimlerde, Feyzioğlu 4 bin 866 oy alarak yeniden Başkan seçildi.Toplam 8 bin 715 adayın oy kullandığı seçimlerde Demokratik Sol Avukatlar Grubu'nun diğer adayı Recai Rahim Görgülü bin 178, Baro'da Birlik Grubu adayı Avukat İlhan Şevki Masarifoğlu bin 388, Milliyetçi Avukatlar Grubu adayı Alpaslan Sucu 683, Baro'da Değişim Grubu adayı Eyüphan Korkmaz 304, Devrimci Demokrat Avukat Grubu adayı Medeni Ayhan 195, bağımsız aday Bülent Turhan Gündüz 100 ve Necip Özgür Oluklu 1 oy aldı.

Feyzioğlu, Başkan olduğu ilan edildikten sonra konuşma yaptı. Feyzioğlu, “Ankara Barosu iki yıldır susmamıştır. Sizlerle birlikte, hep birlikte dimdik ayakta durmuştur ve duracaktır. Hem günlük mesleki faaliyetlerimize ilişkin sorunların çözümünde yeni zirvelere ulaşacağız hem de ülkemizin özgürlük, demokrasi, hukuk devleti kısaca çağdaşlaşma sorununa hep birlikte çözüm üreteceğiz. Ankara Barosu yalnızca Ankara ' daki yalnızca Türkiye ' deki avukatların değil, Türkiye ' de milyonlarca insanın umudu olmaya devam edecektir” dedi.
15 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı