Evini su basan yaşlı kadın hastaneye gidebilmek için üzerine poşet giyerek suya girdi

Kadının poşetleri giymesi
Yaşlı Kadın Mahsur Kaldı Hastane Sağanak Yağış Kadın Hasta 

-Suda yürümesi
-Dışarı çıkması
-Kadın ile röportaj
-İş yeri sahipleri röportaj
-Binadan ve iş yerlerinden görüntü
-detay

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Oturduğu binanın girişini su basan yaşlı kadın hastaneye gidebilmek için üzerine poşet giyerek suya girdi. Neredeyse beline kadar gelen sudan dışarıya çıkan yaşlı kadın “hastane randevum vardı mecbur kaldım” dedi.
İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış beraberinde olumsuzlukları da getirdi. Küçükçekmece’de bulunan bir cadde üzerindeki binanın giriş katını ve dükkanlarını su bastı. Neredeyse 1 metre yüksekliğe çıkan su nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı iş yeri sahipleri iş yerlerini kapatmak zorunda kalırken bazıları da içeride bulunan suyu tahliye etmeye çalıştı. Binanın girişinin de tamamen su ile dolması nedeniyle bina da oturan vatandaşlar da bina da mahsur kaldı. Mahsur kalanlar arasında bulunan Hatice Kara isimli yaşlı kadın ise doktor randevusu olduğu için binadan çıkmak istedi. Yaşlı kadın beline kadar gelen suyun içine üzerine poşet giyerek girdi. Binada oturan ve doktor randevusu olduğu için üzerine poşet geçirerek suya giren Hatice Kara, “İki saattir evden çıkamıyorum doktor randevum vardı hastaneye gidecektim mecbur kaldım. Arkadaşlar yetkilileri aradı ama bir sonuç olmadı” diye konuştu.
İş yerini su basan Beyaz Kaya, “Dükkana su doldu gelen olmadı. Saat 10’dan beri arıyoruz sabahtan beri temizliyoruz her şeyimiz battı” dedi.

28 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı