Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Vural Bayazıt son yolculuğuna uğurlandı

cenaze töreni
Hastane General Cenaze Cenaze Namazı 

-cenaze namazı
-protokol

( İSTANBUL )-Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da cenazeye katıldı İSTANBUL

- Tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Vural Bayazıt, Selimiye Camii’nde kılınan cenaze namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.
Cenaze namazı öncesi emekli Oramiral Vural Bayazıt için Selimiye'deki 1. Ordu Karargahı'nda tören yapıldı. Törenin ardından Bayazıt'ın Türk bayrağına sarılı tabutu Selimiye Camisi'ne getirildi.
Öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Bayazıt'ın törenine Bayazıt'ın eşi Kanat Bayazıt, kızları Meltem Bayazıt Tepeler, Nilden Postalcı ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, emekli Genelkurmay Başkanları İlker Başbuğ ile Hüseyin Kıvrıkoğlu, aile yakınları, subay, astsubay ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazı öncesinde, Bayazıt'ın eşi ve kızları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Bayazıt’ın naaşı Cenaze namazın sonra merasim mangasının omuzlarında taşındıktan sonra top arabasına konularak, Kanlıca mezarlığında toprağa verildi.

2 Şubat 2020 Pazar günü yayınlandı