'Eşime baktın' dedi baltayla saldırdı...Dehşet anları kamerada

güvenlik kamerası
Hastane Güvenlik Kamerası Polis Ekipleri Döviz Bürosu Saldırı 

-saldırı anı
-Polisin olay yerindeki çalışması
-Gözaltına alınan şahsın görüntüsü
-Vatandaşla röportaj

( İSTANBUL ) "Eşime baktın" dedi baltayla saldırdı...Dehşet anları kamerada- Kadıköy polisi, zanlıları dakikalar içerisinde yakaladı İSTANBUL

- Kadıköy’de "eşime baktın" diyerek iş yerini basan baltalı koca, bacağından vuruldu. Öfkeli kocanın iş yerini basarak sahibini dövmesi ve sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı. Olaya anında müdahale eden Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıları dakikalar içerisinde gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre olay Hasanpaşa Mahallesi Kurbağalıdere Caddesi üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Erdal Bıyık isimli vatandaşın eşine laf atıldığını iddia ederek baltayla döviz bürosunu bastı. Bıyık, dükkan önünde bir süre tartıştığı iş yeri sahibi Ahmet Çalışkan'a balta ile saldırdı. Bu durumu gören Ahmet Çalışkan’ın oğlu Nusret Çalışkan ise yanında bulunan silahı ile Erdal Bıyık’ı ayağından vurdu. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne polis ekipleri, olaya anında müdahale etti. Yaralı Erdal Bıyık hastaneye kaldırılırken, Ahmet Çalışkan ve Nusret Çalışkan ise polis tarafından gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ise iyi olduğu bildirildi.
Baltalı dehşet kamerada Döviz büfesinde yaşanan baltalı dehşet güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde dükkanın önüne gelen öfkeli koca, Ahmet Çalışkan'a saldırıyor. Yumruk darbeleriyle Çalışkan'ı deviren Erdal Bıyık, zaman zaman elindeki baltayı da sallıyor. Bu sırada silahla içeriden çıkan Ahmet Çalışkan'ın oğlu kameranın açısı dışında Erdal Bıyık'ı ayaklarından vuruyor.
14 Ağustos 2018 Salı günü yayınlandı