Erdoğan sevgisi evini seçim bürosuna çevirdi

- Evden genel görüntü
Kanaat Önderleri Aşiret Naat Nadan Allah 

- - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın binaya asılan fotoğrafı ve AK Parti bayraklarından detay
- - Bayraklar ve binadan genel detay
- - Muşlu Elmani Aşireti kanaat önderi Cezmi Asya Röp.

( MUŞ - ÖZEL)- Elmani aşireti kanaat önderi, evini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleriyle donattı MUŞ

- Muş'taki Elmani aşiretine mensup kanaat önderi Cezmi Asya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu hayranlık ve destek amacıyla evinin balkon ve bahçesini Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı ve AK Parti bayrakları ile süsledi. Muşlu kanaat önderlerinden Cezmi Asya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için evini Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları ile donattı. Hürriyet Mahallesi’ndeki evini adeta seçim bürosuna dönüştüren Cezmi Asya, her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu söyledi.

"Gönlümüzde olduğu gibi evimize de astık" Erdoğan'a olan hayranlığı ve desteği için evini süslediğini ifade eden Asya, "Her zamanki gibi AK Parti'nin arkasındayız. Kendi akrabalarımızla, çevremizle, dostumuzla, aşiretimizle biz AK Partiliyiz. İnşallah 24 Haziran'da da Cumhurbaşkanımızın arkasında olacağız. Desteğimiz he zaman olduğu gibi devam edecektir. Bu nedenden dolayı kendi evimizi de AK Parti bayraklarıyla süsledik ve Cumhurbaşkanımızın da fotoğrafını astık. Gönlümüzde olduğu gibi evimize de astık" dedi.
"Burası seçim bürosu değil kendi evimiz" Evinin seçim bürosu olmadığını söyleyen Asya, "Burası seçim bürosu değil kendi evimiz. Ailemiz olarak Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkenin birliğinden, beraberliğinden, kardeşliğinden yanayız. Suriye yanı başımızda, hallerini görüyoruz. Onun için hep beraber bu ülkeye sahip çıkmamız lazım" ifadelerini kullandı. (UU-MSA-Y)
11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlandı