Erdoğan: Artık terörün temsili parlementoya girmiş

Esnaf ve Sanatkatlar buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında yaşanan olayları değerlendirdi.
İç Güvenlik Paketi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Cumhurbaşkanı Erdoğan 'TBMM'nin çatısı altında sayın başkan vekilinin önündeki çan kırılıyorsa, bayan milletvekilleri gelip kürsüdeki konuşmacıyı taciz ediyorsa, bir başkası gelip mikrofonu kırıyor koparıyorsa, bir başkası veya başkaları oturup suratlarını maskeyle örtüyorsa artık terörün temsili parlementoya girmiş demektir' dedi.

'Milletvekillerinin ağzından çıkan lafları kulakları duymuyor' diyen Erdoğan 'bir bayan meclis başkan vekiline neler söyleniyor. Bir taraftan kadına taciz konuşuluyor, kadına şiddet konuşuluyor öbür taraftan kalkacaksınız TBMM'de başkan vekili olan bir bayana her türlü ağıza alınmayacak hakaretleri yapacaksınız lanetliyorum. Bu demokratik parlementer sistem içerisinde milletvekilerine yakışacak üslup değildir' şeklinde konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
25 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı