EOSB’de seçim heyecanı

seçim alanından detaylar
Şehit Yarış Seçim Süreci Saygı Duruşu Toplantı 

-Başkan adaylarının konuşmalarından detaylar
-Oy kullanımından detaylar
-Genel detaylar

( ESKİŞEHİR ) ESKİŞEHİR

- Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Olağan Genel Kurul toplantısı başladı.
Mevcut Başkan Nadir Küpeli ile aday Celalettin Kesikbaş'ın yarıştığı ve yoğun katılımın sağlandığı toplantı, Afrin’de şehit olan askerler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Ardından adayların konuşmasına geçildi. Oy verme işlemi öncesinde konuşan Celalettin Kesikbaş, Eskişehir sanayisi için önemli bir gün olduğunu söyledi.

Kesikbaş, 9 aylık süreçte çalışmalar yaptıkları değinerek, "Bundan sonra da çok konuşup, istişare edeceğiz. Sanayici olmak en büyük hayalimde. Çok mutluyum. Eskişehir ve vatanımıza hizmet için buradayız. Şuan Eskişehir'e yatırım yapan kim olursa olsun buralıdır. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Eskişehir kazansın, Türkiye kazansın. Allah mahcup etmesin. Oy rengimiz kırmızı renk" dedi.
Adaylardan Nadir Küpeli ise, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Biz Türkler ruhen demokrat doğmuş milletiz. Burası kurulalı 46 yıl olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Gerçekten sabırlı bizleri dinlediniz. Bu seçim sürecinde olumsuzluk olmadan çalıştık. Aklımızda olumsuz bir şey yok. Herkes bizim için değerlidir. Celalettin beye de teşekkür ederim. Seçimde kendisine başarılar diliyorum. Bizler buradayız. Bizim rengimiz beyazdır. Bundan sonra dostluk kardeşlik kazansın." Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Sandıkların akşam saatlerinde kapanmasının ardından oy tasnif işleminin başlayacağı ve sonuçların daha sonra belli olacağı belirtildi.
7 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı