Enflasyona karşı yüzde 10 indirim dönemi Gaziantep'te başladı

toplantıdan detay
Enflasyon Toplantı Kahramanlık 

-katılımcılardan görüntü
-Fatma Şahin'in açıklamaları

( GAZİANTEP )- Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin:- “Büyükşehir olarak faturalarımıza yüzde 10 indirim yapıyoruz” GAZİANTEP

- Gaziantep Hazine ve Maliye Bakanlığının Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında enflasyona karşı yüzde 10 indirim dönemi ilk kez Gaziantep'te başladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarı Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve ilgili oda başkanlıklarınca başlatılan ortak çalışma da kurumlar yapılan hizmet ve çalışmalara yüzde 10 indirime gitti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, enflasyonla topyekun mücadeleye ilk destek veren şehir olduklarını ve her zaman devletin ve milletin yanında duracaklarının altını çizdi. “Bu mücadelede bizde varız” Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin enflasyon ile topyekun mücadelede ilk destek veren şehir olduklarını belirterek, “Gaziantep olarak enflasyonla mücadelede bizde varız. Büyük millet olmak demek büyük kahramanlıklar demektir. Bugün bu şehrin esnafı sanayicisi olarak bende varım diyorsunuz. Çok zor şartlarda olduğunuzu biliyorum. Belediye Başkanı olarak sizin yanınızdayım. Kader birliği, zor zamanlarda güç birliği yapmaktır. 81 ilden ilk önce meclisinde bu toplantıyı yaparak desteğimizi açıklamamız Gazişehrin zor zamanda her zaman milletinin yanında durduğunu gösteriyor. Geçmişte de bu böyleydi şimdide böyle olduğunu gösterdiniz. Enflasyonla mücadelede bizde varız. Allah'ın izniyle önümüzdeki bütün engelleri kaldıracağız. “Faturalarımıza yüzde 10 indirim yapıyoruz” Vatandaşlara dair yapılan tüm hizmet ve çalışmalara yüzde 10 indirim yapmaya karar verdiklerini vurgulayan Şahin, “Aslında bugün her şeyin para olmadığını ortaya koymak için buradayız. Bizde büyük şehir olarak bütün faturalarımızı yüzde 10 indiriyoruz. Vatandaşımıza dair yaptığımız bütün çalışmalarımızı yüzde 10 indiriyoruz. Hepinize bu zor günde elinizi taşın altına koyduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Gazişehre yakışan milletinin yanında dik durmaktır, bizde bugün bunu yapıyoruz” diye konuştu.

10 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlandı