Duruşmaya kedisi ile gitti

-Kedi ile adliyeye gelişi
Polis Memuru Emekli Polis Adliye Binası Sokak Kedisi Saldırı 

--Adliye binası önünde röp
--Kedi ile adliye binasına girişi

( SİVAS - HD)- Kedisini korumak isterken bir çocuğu darp ettiği iddiası ile hakkında dava açılan emekli polis memuru, duruşmaya kedisi ile gitti. SİVAS

- Kedisini korumak isterken bir çocuğu darp ettiği iddiası ile hakkında dava açılan emekli polis memuru, duruşmaya kedisi ile gitti. Sivas’ta, Erdal Çakır isimli emekli polis memuru, bir süre önce sokakta bulup beslediği sokak kedisi, çocuklar tarafından saldırıya uğrayınca kedisini korumak isterken bir çocuğun yaralanmasına neden olmakla suçlandı. Çakır hakkında “darp” davası açıldı. Çakır Sivas Adliyesinde bugün görülen dava duruşmasına korumaya çalışırken suçlandığı kedisi ile birlikte katıldı.
Hayvanları çok sevdiğini belirten Çakır, hayvanları seven bir insanın insanlara da zarar veremeyeceğini belirtip, “Ağustos ayında üzücü bir olay yaşadık. Kedimizi dövmeye kalktılar. Biz dövülmesini ve öldürülmesini engellemek istedik. Bu sırada talihsiz bir olay yaşandı. Çocuk yere düştü. Bize suç isnat edildi. Bizde bugün kedimiz ile birlikte geldik. Hakkımızı savunacağız. Adalete güveniyoruz. Ben yıllarca polis memurluğu yaptım. Hiç kimsenin canını yakmadım. Kedileri seven insanları da sever. Vicdanımla hareket ettim. Öldürülmesine izin veremezdim. Benim yanımda kim olsa korumaya kalkandı. Böyle bir suçlama ile isnat edilmek beni gerçekten çok üzdü. İlk kez bir suçlama ile hakim karşısına çıkacağım.”dedi.
(VK-GF-
22 Şubat 2018 Perşembe günü yayınlandı