Dolar bozdurana meyve ve sebze ücretsiz - BOLU

- Pazar esnafı Ersan Bulut'un açıklaması - Oda başkanı Mustafa Altındal'ın açıklamasıDolar bozdurana meyve ve sebze ücretsiz - Bolu 'da, Manavlar ve Pazarcılar Odası tarafından başlatılan kampanya kapsamında 300 dolar bozduran kişilere, pazar yerinde ücretsiz sebze ve meyve veriliyorBOLU (AA) - Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası tarafından bir kampanya başlatılarak, 300 dolar bozduran vatandaşlara pazar yerinde meyve ve sebzeler ücretsiz olarak verildi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek olmak amacıyla Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası tarafından kampanya başlatıldı.Kampanya kapsamında 300 dolar bozduran vatandaşa pazar yerinde meyve ve sebze ücretsiz olarak verilmeye başlandı.Kampanya hakkında bilgi veren oda başkanı Mustafa Altındal, küçük esnaf olarak daha önce olduğu gibi şimdi de devletin ve hükümetin yanında olduklarını belirterek, "Raisimizin, başkanımızın dolarlarınızı bozdurun talimatı üzerine bizde bir kampanya başlattık. 300 dolar bozduran her müşterimize, vatandaşımızı sebze ve meyveyi hediye olarak veriyoruz." diye konuştu.
Altındal, devlet ve millet için böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, "Bu kampanya ile örnek olabilirmiyiz diye düşündük. Zenginlere ve işadamlarına bu kampanya ile örnek olabilirmiyiz diye düşündük." dedi.
Pazar esnaflarından Ersan Bulut ise, konunun vatan ve millet olması durumunda gerisinin teferruat olduğunu kaydederek, "Atımı, arabamı ve dairemi satarım. Bu devlete canımız feda. Oğlum askerde Amerika bizi bozamaz. Amerika bize diz çöktüremez. Bende örnek temsil etsin diye bende kendi dolarlarımı dozdurdum. Öncelik çorbada bizim de tuzumuz olsun. Bu vatana herşeyim helalı hoş olsun. Bolu benim olsa vatanım milletim olmadıktan sonra ne yapayım ben." şeklinde konuştu.
Bulut, dolarını bozdurup gelenlere pazar tezgahında bulunan herşeyin ücretsiz olduğunu, helali hoş olduğunu söyledi.

tezgahta bulunan ürünlerden birer kilo alabiliyor.
Tarım Helal Küçük Esnaf İşadamları Hükümet 

13 Ağustos 2018 Pazartesi günü yayınlandı