Destici'den Güvenlik-İş'e ziyaret - ANKARA

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin gelişi - Güvenlik - İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı'nın konuşması - BBP Genel Başkanı Destici'nin konuşmasıDestici'den Güvenlik - İş'e ziyaret - BBP Genel Başkanı Destici: - "(Zeytin Dalı Harekatı) Türkiye inşallah bu harekatı başarılı bir şekilde sonuna kadar tamamlayacak. Peşine Münbiç ve daha sonra da PKK/YPG'nin yuvalandığı hem Irak'ın kuzeyi hem de Suriye'nin kuzeyindeki bütün bölgelerde, bu terör unsurları çıkarılana kadar, inşallah bu harekatlar devam edecektir" - Güvenlik - İş Genel Başkanı Çağırıcı: - "(Özel güvenlik hizmetleri kanunu) Kanunun eksikliklerinin düzeltilmesiyle ilgili tek kanun teklifi veren de rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'dur. Özel güvenlik görevlilerinin her zaman sesi oldular"ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin, Zeytin Dalı Harekatı'nı başarılı bir şekilde tamamlayacağını belirterek, "Peşine Münbiç ve daha sonra da PKK/YPG'nin yuvalandığı hem Irak'ın kuzeyi hem de Suriye'nin kuzeyindeki bütün bölgelerde, bu terör unsurları çıkarılana kadar, inşallah bu harekatlar devam edecektir." dedi.
Destici, Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik - İş) Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Destici, Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar diledi.Destici, Türkiye'nin, Zeytin Dalı Harekatı'nı başarılı bir şekilde tamamlayacağını belirterek, "Peşine Münbiç ve daha sonra da PKK/YPG'nin yuvalandığı hem Irak'ın kuzeyi hem de Suriye'nin kuzeyindeki bütün bölgelerde, bu terör unsurları çıkarılana kadar, inşallah bu harekatlar devam edecektir." diye konuştu.
- "Özveriyle bu görevi yapıyorlar"Toplumsal yaşamda, insanların karşılaştığı ciddi güvenlik problemleri olduğuna işaret eden Destici, bunların aşılması noktasında özel güvenlik görevlilerinin önemli bir görevi yerine getirdiğini bildirdi.Taşeron düzenlemesiyle özel güvenlik görevlilerine kadro yolunun açıldığına değinen Destici, şöyle devam etti:"Burada tabii ki ayrı bir husus var. Özel güvenlik görevlilerimizi, diğer taşeronlardan ayıran bir diğer husus, özel güvenlik görevlilerimize ait özel yasanın olması. Biz, bu süreçte de bu yasanın dikkate alınarak özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın haklarının korunması, bunların temsilciğini yapan sendikalarımızın taleplerinin gözetilmesinin hususunun altını bir kere daha çiziyoruz."Güvenlik - İş Sendikası Genel Başkanı Çağırıcı ve sendika yönetiminin, özel güvenlik görevlilerinin kazanılmış haklarının elde edilmesi konusunda ciddi çaba gösterdiğini vurgulayan Destici, partisinin daima özel güvenlik görevlilerine destek vereceğini kaydetti.
- "Özel güvenlik görevlilerinin sesi oldular"Güvenlik - İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ise BBP'nin sendika ve özel güvenlik görevlilerinin çalışma haklarını koruduğunu bildirdi.Çağırıcı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 2004'te çıkarıldığını anımsatarak, "Kanunun eksikliklerinin düzeltilmesiyle ilgili tek kanun teklifi veren de rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'dur. Komisyon'da şimdiki Genel Başkanımız da vardı. Özel güvenlik görevlilerinin her zaman sesi oldular." ifadesini kullandı.Sendikanın, "Özel güvenlik her yerde, görmezden gelme" diye kamu spotu olduğunu belirten Çağırıcı, özel güvenlik görevlileri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Güvenlik Görevlisi Yaralı Askerler Özel Güvenlik Özel Güvenlik Görevlisi Yaralı Asker 

6 Şubat 2018 Salı günü yayınlandı