Dayak yiyen CHP'li Hüseyin Sağ Beyaz Tv'ye konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ, kimliği belirlenemeyen kişilerce dövüldü.
Battal İlgezdi Belediye Başkanı Belediye Meclisi Belediye Meclis Üyesi Meclis Üyesi 


Hüseyin Sağ'ı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin dövdürdüğü öne sürülürken, CHP'li meclis üyesi Hüseyin Sağ Beyaz Tv ekranlarında bu iddialara yanıt verdi.

Canlı yayına telefonla bağlanan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, saldırı anını anlatırken kamuoyunda Battal İlgezdi'nin kendisini dövdürdüğü şeklinde bir algı oluştuğunu söyledi.

Hüseyin Sağ saldırı anını ' Evden çıktım. İşime giderken arkadan bir araba vurdu. İndim, ne oldu diye bakmak isterken, eğildim, arabaya bakarken beni dövdüler. Ağzımı burnumu kırdılar ' sözleriyle anlattı.

Saldırganların İskenderun'dan geldiği anlatan Sağ, kendisine saldıran kişilerin elinde muşta olduğunu ve bu saldırının planlı bir şekilde olduğunu kaydetti.

SİZİ BATTAL İLGEZDİ Mİ DÖVDÜRTTÜ?

Cem Küçük, Hüseyin Sağ Takvim Gazetesi haber müdürü Mevlüt Yüksel'e verdiği röportajı hatırlatırken ' Siz Mevlüt Yüksel'e tam olarak ne söylediniz? 'Eşinin haberlerinin kaynağı ben olduğum için, Battal İlgezdi dövdürdü.' dediniz mi? sorusunu yöneltti.

KORKMAYIN BURASI HUKUK DEVLETİ

Hüseyin Sağ'ın bu soruya net yanıt vermemesi üzerine tekrar konuşan Cem Küçük ' Bak Hüseyin bey, mübarek Ramazan ayındayız. Siz gerçeği biliyorsunuz. Korkmayın, burası hukuk devleti. ' dedi.

İLGEZDİ'LERİN REZİDANSIYLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUNUZ MU?

Latif Şimşek ise siyasetin içinden geldiğini ifade ederek ' Bir belediye meclis üyesinin böyle bir olay yaşadıktan sonra doğrudan Genel Başkana mesaj atmasına anlam vermedim. İlgezdi'nin eşinin aldığı rezidanslarla ilgili suç duyusunda bulundunuz mu? ' dedi.

Cem Küçük ve Latif Şimşek'in ısrarlı sorulan sorular üzerine rahatsız olduğunu söyleyen Hüseyin Sağ, canlı yayından ayrıldı.




11 Temmuz 2015 Cumartesi günü yayınlandı