Davutoğlu: 1 zanlı gözaltında

Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'da oyunu kullandı. Oy verme işlemi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Davutoğlu, Diyarbakır saldırısı ile ilgili yaşanan önemli gelişmeyi aktardı.
Başbakan Hdp Diyarbakır Ahmet Davutoğlu 


HDP'ye yapılan saldırının bütün partilere demokrasiye Türkiye'ye yapılmış bir saldırı olduğunu tekrardan vurgulayan Başbakan Davutoğlu, ''Diyarbakır'daki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç bir taşkınlık çıkarmadan devlete güvendiklerini gösterdiler.'' dedi.

Saldırı ile ilgili bir zanlı yakalandığını da söyleyen Başbakan Davutoğlu, ''Diyarbakır'da göz altına alındı. Olayın peşini bırakmıyoruz. Yakalanan zanlının bağlantıları ortaya konacak.'' dedi.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
7 Haziran 2015 Pazar günü yayınlandı