Cüneyt Özdemir'den Yaşar Alptekin'e 'IŞİD'ci misiniz?' sorusu

Mankenliği bırakarak manevi hayata yönelen Yaşar Alptekin, geçtiğimiz günlerde film çekimi için gittiği Amasya'da cübbe ve sarıkla gezince polise şikayet edilmişti. Eski manken, Cüneyt Özdemir'in 5n1k programına konuştu. Alptekin'in açıklamalarından bir bölümü Kanal D Anahaber'de ekranlara getirildi.
Işid Cüneyt Özdemir Yaşar Alptekin 


O geceyi anlatan Alptekin, “Setten otele giderken'ben yürüyeceğim' dedim. Gece karanlığında yürürken birden ekip arabaları geldi.” dedi. Polislerin kendisine hakkında ihbar olduğunu söylediğini aktaran eski manken memurların kimlik kontrolü yaptığını söyledi.

Bazı insanların kendisini AK Parti ile bağdaştırdığını belirten Alptekin, “AKP'den prim almaya çalışıyor diyorlar. İnsanlar böle bir iddiada bulunuyorsa kanıtlarının da olması lazım.” İfadelerini kullandı.

IŞİD konusu yüzünden ihbar edildiğini anlatan Altepkin, Cüneyt Özdemir'in “IŞİD'ci misiniz?” sorusuna ise “İşittim imana geldim” cevabını verdi.
Işid Hakkında
IŞİD, aynı zamanda, Dünya'nın en zengin terör grupları arasında sayılmaktadır.Irak Savaşı'nın ilk yıllarında kurulan ve 2004 yılında El Kaide'ye bağlılığını ilan eden grup bir süre sonra Irak El-Kaidesi adını aldı. Grup genelde Sünnî topluluklar olmak üzere Mücahidîn Şûra Konseyi, el-Kaide, Jaysh el-Fatiheen, Jund el-Sahaba, Katbiyan Ansar el-Tevhid vel Sunnah, Jeish el-Taiifa el-Mansoura gibi farklı isyancı gruplardan oluşur ve onların desteğini...
devamı
22 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlandı