Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ'cüleri ifşa edin çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslendiği konuşmasında FETÖ darbe girişimi ile ilgili ihbar çağrısında bulundu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye Cumhurbaşkanı İhracatçılar Meclisi Recep Tayyip Erdoğan 


FETÖ'yü milletle beraber çökerteceklerini ifade eden Erdoğan, ' tanıdığınız FETÖ'cüleri ifşa edin, bu bir vatanseverlik borcudur ' dedi.

MİLLETİMİZDEN YARDIM TALEP EDİYORUM

' 2 yardım talep ediyorum. Yurtdışındaki tüm muhattaplarınıza bu darbe girişiminin gerçek yüzünü FETÖ'nün tüm dünya için tehdit olduğunu anlatmanızdır.

TANIDIĞINIZ FETÖ'CÜLERİ İFŞA EDİN

O camidan dostlarınız arkadaşlarınız olabilir, ben diyorum ki bunları ifşa edin. Savcılıklara bildirmeniz lazım. Bu bir vatanseverlik borcudur. Herkesi istihbarat bilemeyebilir, emniyet bilemeyebilir ya da yetişemeyebilir bakın adamlar kaçıyor.

Bunların diyelim ki TSK, diyelim ki emniyet teşkilatı... Enterasan olan şu oradaki imamlık görevini siviller vasıtasıyla yaptılar. Tahsil çok önemli değil, şeytani bir zihinsel yapı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Ağustos 2016 Çarşamba günü yayınlandı