Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sincan'da dev destek

-Belediye başkanı Ercan'ın açıklaması
Seçim Kampanyası Yardım Kampanyası Fedakarlık Uzun Ömür Alabalık 

-- Genel ve detay

( ANKARA )- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına Sincan'dan destek ANKARA

- Sincan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek oluyor. Sincan’da yaşayan ve Erdoğan'ı destekleyen birçok vatandaş, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasında kullanılması için bağışta bulundu. Milletvekili genel seçimiyle birlikte gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçiminde AK Parti'nin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarında kullanılmak üzere bağış ve yardım kampanyasına Sincan’dan da destek geldi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun Ak Parti Milletvekili adayı Kurtcan Çelebi ve Meryem Göka ile ilçe ve kadın kolları yönetiminden oluşan kalabalık bir grup bankaya giderek Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için yardım kampanyasına katıldı.
“Reis'imize feda olsun" Bağışın ardından konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “İnandığı değerler için yüreğini koymuş büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak için buradayız. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun. Çok daha fazlasını da feda etmeye hazırız. Allah Reis’imize hayırlı uzun ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin. Allah yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.
“Sincan Reis'imizin maddi-manevi yanında" Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun da “Sincan halkı 15 Temmuz’da canını feda etmekten kaçmadı. Maddi olarak da fedakarlıktan geri durmayacaktır. Ne zaman ihtiyaç olsa Sincan Reis’in yanında olacaktır inşallah” dedi.
(CEM-BC -
Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
1 Haziran 2018 Cuma günü yayınlandı