'Çocuklarımızı zehirleyenlerin dağdaki teröristten farkı yok' - DÜZCE

"Çocuklarımızı zehirleyenlerin dağdaki teröristten farkı yok" - DÜZCE - Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın ziyareti - Ziyaretten detaylar - İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'in konuşması - Detaylar - Düzce İl Emniyet Müdürü Deniz: - "Uyuşturucu satarak çocuklarımızı zehirleyenlerin, dağdaki teröristten hiç bir farkı yoktur. Bu anlamda o da insanları öldürüyor, bu da insanları öldürüyor"DÜZCE (AA) - Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, uyuşturucu satıcılarının dağdaki teröristle aynı işi yaptığını belirterek "Uyuşturucu satarak çocuklarımızı zehirleyenlerin, dağdaki teröristten hiç bir farkı yoktur. Bu anlamda o da insanları öldürüyor, bu da insanları öldürüyor." dedi.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'e, kentteki uyuşturucu operasyonları kapsamında göstermiş oldukları gayretten dolayı plaket verdi.İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Deniz, uyuşturucu ile mücadelede hem eğitim hem de sokak satıcılarının yakalanması için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Mücadelenin her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydeden Deniz, şöyle konuştu:"Uyuşturucu, Türkiye'deki terörle beraber baş belalarından bir tanesidir. Geçtiğimiz dönemde bu anlamda belli çalışmalar yapılmış, başta sayın valimiz. jandarma komutanımız, bizler ve başsavcılığımız bir ekip halinde, birlik ve beraberlik halinde çalışıyoruz. Rakamlara ve bilançolara baktığımızda Allah'a şükür, sokak satıcıları(torbacı) dediğimiz kişileri, geçtiğimiz yıla göre tutuklama ve göz altına alma sayıları 3'e katlanmış durumdadır. Hedef, bir tane bile uyuşturucu satıcısı kalmamasıdır. Bir kişiyi bile çok görüyoruz, bunu sıfırlama noktasında, tamamen bertaraf ekmek için çalışmalarımız devam ediyor."Deniz, mahalle muhtarları ve duyarlı vatandaşlar ile mücadelenin etkin bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, "Uyuşturucu satarak çocuklarımızı zehirleyenlerin, dağdaki teröristten hiç bir farkı yoktur. Bu anlamda o da insanları öldürüyor, bu da insanları öldürüyor. Biz de buradayız, bu mücadelemizi yapacağız. Uyuşturucu teröristi dediğimiz insanlardan bir tane bile kalmayıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz." diye konuştu.

Başsavcı Başsavcılığı Uyuşturucu Jandarma Komutanı Basın Mensupları 

20 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı