CHP “OHAL” eylemi - BİNGÖL/TUNCELİ

- BİNGÖL - Oturma eylemi için toplanan gruptan görüntü - CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazancir'i açıklaması - - TUNCELİ - Açılan pankarttan görüntü - Seyit Rıza Meydanı'nda oturma eylemi gerçekleştiren gruptan görüntüler - CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı'nın bir çocuğu sevmesiCHP'nin oturma eylemi - Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Batman'da CHP İl Başkanlığınca, OHAL'in kaldırılması için oturma eylemi gerçekleştirildiDİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Batman'da CHP İl Başkanlığınca, OHAL'in kaldırılması için oturma eylemi gerçekleştirildi.
- Bingöl Bingöl 'de Genç Caddesi Saat Kulesi önünde CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazancir ile partililer toplandı.CHP Bingöl İl Başkanı Bazancir, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 21 bir aydan beri OHAL ile yönetildiğini söyledi.

Yapılan açıklamanın ardından 5 dakikalık oturma eylemi yapıldı. - TunceliTunceli'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı önünde bir araya gelen partililer, Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinden Seyit Rıza Meydanı'na yürüdü.Yürüyüşe, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Tunceli İl Başkanı Şükrü Kılıç, partiler ve vatandaşların katıldı.
Burada grup adına basın açıklaması yapan Kılıç, CHP olarak bugün 81 ilde OHAL'e hayır dediklerini belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından, grup 30 dakika oturma eylemi gerçekleştirdi. Çeşitli sloganlar atan grup oturma eyleminin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
Basın Açıklaması Oturma Eylemi 

16 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı