CHP lideri Kılıçdaroğlu, klozetle protesto edildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın klozet olduğnı iddia etmiş ve Cumhurbaşkanı'nı bu konu üzerinden hedef almıştı.
Protesto Chp Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 


Seçim mitinglerinde sürekli bu yalanı dillendiren Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın da kendise konu hakkında hodri meydan demesine rağmen iddiasını ispatlayamadı.

CHP lideri, bugün akşam saatlerinde Ankara'da parti binası önünde klozetle protesto edildi.

Altın rengine boyadıkları klozetle CHP Genel Merkezi önüne gelen vatandaşlar basın açıklaması da yaptı. Yapılan basın açıklamasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne her fırsatta kaçak diyen Kılıçdaoğlu'nun hükümeti kurma görevi için Beştepe'ye çıkmak istemesine dikkat çekildi.

Basın açıklamasının ardından vatandaşlar tek ağızdan “Bu sefer boş getirdik klozeti, ispatlayamazsan haftaya içini doldurup getireceğiz” şeklinde slogan attı.

Protesto altın rengine boyanan klozetin CHP Genel Merkezi bahçesine atılmasıyla son buldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
19 Ağustos 2015 Çarşamba günü yayınlandı