CHP'li belediye başkanı kadın sunucuyu itti

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Alternatif Turizm Kültür-Sanat Çalıştayları Festivali'ne Antalya'nın İbradı ilçesi Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serkan Küçükkuru'nun sahnede elindeki mikrofonu almaya çalışan kadın sunucuyu ittirmesi damga vurdu.
Cumhuriyet Belediye Başkanı Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Kültür Sanat 


BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİNİ GERİ ÇEKTİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı Belediyesi, Artoros Kültür Sanat Derneği, UASB, Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür Merkezi, Express Travel ve Ormana Active gibi bir çok kamu ve özel kuruluşun destek vererek gerçekleştirdiği uluslararası bir kültür sanat organizasyonunda yaşanan siyasi nedenlerden dolayı planlanan birçok çalıştay yapılamadı. Atölye çalışmaları malzemelerin geri çekilmesi nedeniyle durdu. Sanatçılar ile Büyükşehir Belediyesi görevlileri arasında toplantılar yapıldı. İbradı Belediyesi de kendi içinde toplantı yaparken toplantılarda alınan kararlar basına açıklanmadı.

ORMANA MAHALLESİ VE SANATÇILAR RAHATSIZ
Ormana Mahallesi Muhtarı Fikret Canbaş böyle olaylar ile Ormana Mahallesi'nin anılmasını istemediğini belirtti. Muhittin Ernam ise böyle değerli bir etkinlikte görev alıp icraatlarda bulunan toplum önündeki herkesin hal hareketlerine dikkat etmesinin önemini vurgulayarak ilk gece yaşanan olay nedeniyle İbradı Belediye Başkanını halkın önünde özür dilemeye çağırdı.

Artoros Kültür Sanat Derneği Başkanı Gülşen Zengin de ilk gecede siyasi söylemlerin gündeme geldiğini ifade etti. Zengin, sanatın siyaset üstü olduğunu belirterek atölye çalışmalarının yarıda kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sanatlarını icra edemediklerini de sözlerine ekleyen Zengin, misafir olarak geldikleri İbradı'da karşılaştıkları tutumdan dolayı üzgün olduğunu bir kez daha vurguladı.

SANATÇILAR DEVAM DEDİ
Belediyeler arasında yaşanan siyasi krizin ardından akşama doğru Ebru,Heykel, Ritm,Fotoğraf,Tahta Ayak gibi etkinlikler planlandığı gibi devam etti.
24 Ağustos 2015 Pazartesi günü yayınlandı