CHP Kestel İlçe Başkanının 2 kız kardeşi böyle darp edildi

Güvenlik kamerası
Komşu Kavgası Protesto Güvenlik Kamerası Mali Müşavir Kız Kardeş 

-Kavga anı
-Meydanda toplanan kadınlar
-Slogan atmaları
-Nurcan Atlı Sezgin, Filiz Atlı ve Yıldıray Atlı'nın açıklamaları

( BURSA ) BURSA

- Bursa’nın Kestel ilçesinde 2 kız kardeşin trafik tartışmasında darp edilmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı protesto eden kadınlar, meydanda toplandı. Kestel ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı’nın kız kardeşi olan Nurcan Atlı Sezgin evine aracıyla seyir halindeyken trafikte 2 kişinin sözlü tacizine maruz kaldı. Bu sırada evinin önüne gelen kadını takip eden kişiler, Nurcan Atlı Sezgin'i darp etmeye başladı.
O esnada evde bulunan kardeşi Filiz Atlı, kavgayı ayırmaya çalışırken ablasıyla birlikte darp edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayı protesto etmek için Kestel Meydanında yüzlerce kişi toplandı. Pankartlar açan ve sloganlar atan grup olayı protesto etti. CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı, “Uzun yıllardır Kestel ilçemizde mali müşavirlik görevini yapan Nurcan Atlı Sezgin, iş yerinden evine gitmek için yola çıktığında evinin önünde 2 şehir eşkıyasının tekmelerle, yumruklarla şiddetine maruz kalmıştır. Nurcan Atlı Sezgi’i darp edenler savcılığa dahi çıkarılmadan serbest bırakılmışlardır” dedi.
Filiz Atlı ise, "Bu komşu kavgası değildir. Trafik yüzünden kavga oldu. Hayatta böyle bir şey yok. Sadece boksör gibi yumruklarla vurdular. Kavga trafik yüzünden oldu" diye konuştu.
Nurcan Atlı Sezgin ise, "Ben çok hata yaptığımı düşünmüyorum. Takip ettiklerini arabadan inince gördüm. Ölmüş olabilirdim. Onların silahı olabilirdi. Ben o esnada çocuğumu düşündüm. Anneler çocuklarına sahip çıksın. Bu hale gelinmesinin tek sebebi anneler" şeklinde konuştu.
Grup açıklamasının ardından dağıldı.
29 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı