CHP heyeti Şırnak'ta

- CHP heyetinin CHP Şırnak İl Başkanlığı'na gelişi - Ziyaretten detaylar - CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın konuşması - CHP PM Üyesi Erbil Aydınlık'ın konuşması - CHP PM Üyesi Aydınlık: - "Halkımız neden bizden uzaklaştı, biz halkımıza bu aşamada kendimizi nasıl anlatabiliriz, bunu araştırmak için buradayız"ŞIRNAK (AA) - CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve PM Üyesi Erbil Aydınlık'tan oluşan heyet, yerel seçimlere ilişin temaslarda bulunmak üzere Şırnak 'a geldi.Aydın, Demirtaş ve Aydınlık'tan oluşan heyet, ilk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.Burada partililerle görüşen heyet adına gazetecilere açıklama yapan Aydınlık, parti olarak Şırnak 'ta geçmiş yıllarda oy oranlarının yüksek olduğunu, bu oyların son yıllarda HDP'ye gittiğini söyledi.

"Halkımız neden bizden uzaklaştı, biz halkımıza bu aşamada kendimizi nasıl anlatabiliriz, bunu araştırmak için buradayız." diyen Aydınlık, şunları kaydetti:"Halkımıza bu aşamada kendimizi nasıl anlatabiliriz, bu yüzden geldik. Halkımızın talepleri ile onlar için iyi adımlar atarak, çalışacağımızın aslında bir mesajını vermek için geldik. Bu çalışmaların tabi ki buralarda devam etmesini, halkla her zaman iç içe olunmasını ve onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz."Milletvekili Aydın ise, belediye başkanı çıkaramadıkları illere 3 kişiden oluşan heyetlerle çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, "Bu kapsamda 44 il için 242 milletvekili olarak sahadayız. Şırnak 'taki programımız 3 gün sürecek." diye konuştu.
CHP heyetinin, 3 günlük temasları kapsamında sivil toplum kuruşlarının temsilcileri ile bir araya geleceği ve esnafı ziyaret edeceği belirtildi.
Belediye Başkanı Yerel Seçimler Sivil Toplum Milletvekili Yerel Seçim 

18 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı