Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz - NİĞDE

- Atatürk Anıtına çelenk sunulmasından görüntüler - Saygı duruşunda bulunulması İstiklal marşının okunması - Törene katılanlardan görüntüler - Öğrencilerin şiir okuması oratoryo gösterilerinden görüntüler ve Atatürk'ün sevdiği şarkıların söylenmesiBüyük Önder Atatürk'ü anıyoruz - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80'inci yılında Niğde 'de anıldıNİĞDE (AA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla Niğde 'de anma törenleri düzenlendi.
Niğde 'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Emniyet Müdür Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti milletvekilleri Selim Gültekin ve Yavuz Ergun, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, askeri erken, kurum müdürleri ve çok sayıda ve vatandaş ve öğrenci katıldı.
Törende, valilik, belediye,siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Saat 09.05'te siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Türk bayrağı yarıya indirildi.Kültür Merkezi'nde devam eden programda Atatürk İlkokulu Müdürü Celal Sayın günün anlam ve önemine anlatan konuşma yaptı.Daha sonra, Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri şiir okudu, hazırlanan oratoryo sahnelendi ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar söylendi.
Saygı Duruşu İstiklal Marşı Siyasi Partiler Siyasi Parti Öğrenciler 

10 Kasım 2018 Cumartesi günü yayınlandı