Büyük Çamlıca Camii Ramazan’ın ilk Cumasında doldu taştı...Cami ilk Cuma namazından havadan görüntülendi

Yol, arabalar
Allah Yağan 

-Cami
-Röportaj
-Namaz
-Drone

( İSTANBUL )- Yağmura rağmen vatandaşlar akın etti- Vatandaşlar Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’nu Cuma namazı için Çamlıca Camiine davet etti İSTANBUL

- Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı Büyük Çamlıca Camii, Ramazan’ın ilk Cuma namazında doldu taştı. Cuma namazını kılmak isteyen vatandaşlar yağmura rağmen camiye akın etti. Camiye gelen vatandaşlar, “Burası nasıl dolacak diyen kişi gelsin bir Cuma namazı kılsın burada” dedi.
Aynı zamanda cami, Ramazan’ın ilk Cumasında havadan da görüntülendi. Büyük Çamlıca Camii Ramazan’ın İlk Cuma namazında doldu taştı. Cuma namazını kılmak isteyen vatandaşlar Çamlıca Camii’ne adeta akın etti. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Büyük Çamlıca Camii’ye gelen çok sayıda vatandaş beraber Cuma namazı kıldı. Camiye araçlarıyla gelen vatandaşların trafikte uzun kuyruklar oluşturduğu da gözlendi. Birçok vatandaş, yağan yağmura rağmen Ramazan’ın ilk Cuma namazını kılmak için camiye geldi. Aynı zamanda bazı vatandaşlar da namazlarını kılmadan önce caminin fotoğraflarını çekmeyi ihmal etmedi. Camiiye gelen bir vatandaş Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na göndermede bulunarak, ”Camiyi çok güzel buluyorum yapanlardan Allah razı olsun. Emeği geçenlerden, çalışanlardan. O ‘burası nasıl dolacak’ diyen kişiyi bekleriz İnşallah gelsin bir Cuma namazı kılsın burada. Nasıl dolacağını bir gördün” dedi.
Öte yandan, Ramazan’ın ilk Cumasında adeta dolup taşan Büyük Çamlıca Camii drone ile havadan görüntülendi.
10 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlandı