Bursa'da Sukay Park Eğlendiriyor

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Başkanlık Kupası Su Kayağı Şampiyonası” sona erdi. Sukaypark tesislerinde gerçekleştirilen ve hafta sonu büyük çekişmeye sahne olan şampiyonada dereceye girenlere kupa ve madalyaları Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çoban ve Servet Büyükpoyraz tarafından verildi.
Belediye Başkanı Bursaspor Mustafa Dündar Belediyespor Osmangazi Belediyesi 


Geçtiğimiz Ağustos ayında düzenlenen Sukayağı Türkiye Şampiyonasının ardından, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapan Osmangazi Belediyesi Sukaypark tesisleri, su kayağı sporu tutkunlarının akınına uğradı. Sukayağının Türkiye ' deki en önemli isimlerinin katıldığı Osmangazi Belediyesi Başkanlık Kupası yarışlarına, Osmangazi Belediyespor, Başaran Züccaciye, Kayak Antrenörleri Derneği, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü, Samsun Belediyespor, Bursaspor ve İzmit Belediyespor kulüplerinden 50 ' nin üzerinde sporcu katıldı. Cumartesi günü başlayan yarışlarda, elemelerde dereceye giren sporcular, Pazar günü final müsabakalarında mücadele etti. İzleyenlere keyif dolu saatler yaşatan yarışmacılar, birinci olabilmek için su kayağının en zor ve birbirinden fantastik figürlerini sergilediler.

Çukurca mahallesindeki Sukaypark tesislerinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Başkanlık Kupası, 16 yaş üzeri erkek ve bayanlar, 16 yaş altı erkek ve bayanlar olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirildi. Osmangazi Belediyesi Sukayağı Takımı sporcularının damgasını vurduğu yarışların, 16 yaş altı erkekler kategorisinde Osmangazi Belediyespor ' dan Furkan Kahraman 82 puanla birinci, Mütcahit Yeşilyurt 80 puanla ikinci olurken, üçüncülüğü ise Samsun Büyükşehir Belediyespor ' dan Muhammed Yıldız kazandı. 16 yaş altı bayanlarda da Osmangazi Belediyespor ' dan Ceren Güneri birinci, Hande Nur Doğan 2. Hilal Doğan ise üçüncü olarak, bu kategoride 3 ' te üç yaparak yarışlara Osmangazi damgası vurdu.
25 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı