Bülent Arınç: Neden acele ediyoruz?

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. 4 eski bakanla ilgili komisyon kararının ara arar olduğunu kaydeden Arınç, 'Neden acele ediyoruz' ifadesini kullandı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Yüce Divan Bakanlar Kurulu Ahmet Davutoğlu 


Bakanlar Kurulu Başbakan Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gelen soru üzerine 4 eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmemesine yönelik komisyon kararını değerlendiren Arınç, bunun bir ara karar olduğunu söyledi ve 'Gerekçelerini göreceğiz. Bunun için neden acele ediyoruz' dedi.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
5 Ocak 2015 Pazartesi günü yayınlandı