Bulanık'ta 'Gençlik ve Spor Kulübü' açıldı - MUŞ

Bulanık'ta "Gençlik ve Spor Kulübü" açıldı - MUŞ - İlçe kaymakamın konuşması - Spor faaliyetlerinden görüntüler - DetaylarBulanık'ta "Gençlik ve Spor Kulübü" açıldıMUŞ (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bulanık Belediyesi bünyesinde 16 branşta hizmet verilecek "Gençlik ve Spor Kulübü" açıldı.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, kulübün açılışında yaptığı konuşmada, amaçlarının ecdadı tanıyan, vatanına, milletine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek olduğunu söyledi.

Gençleri Çanakkale'ye geziye gönderdiklerini belirten Uzan, "Toplamda 600 gencimiz ecdadının izini sürecek. Ankara ve Bursa gezilerimiz olacak. Sizleri bu coğrafyanın en güzel yerlerine göndereceğiz. Sporun her dalında etkin ve başarılı gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Özellikle atletizm, badminton, masa tenisi, voleybol branşlarında yetenekli gençlerimiz var. Bu kurslarımıza devamlılık önemli." dedi.
Uzan, şöyle konuştu:"Sporla bu coğrafyamızı daha güzel bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Yıllardır hep ihmal edilen bu çocukların eline molotof kokteyli değil, top verelim. Değerli gençler, bu coğrafyada terör ciddi anlamda tahribat yaratmıştı. Bu tahribatın izlerini silmek sizlerin elinde. Sporun her dalıyla ilgileneceğiz. Biz de inşallah sporcuların bugün yanındaydık, yarın da yanında olacağız. İmkansızlıklar bizi yıldırmamalı."Programda Uzan ve kurum amirleri, gençlerle oyun oynadı.
Masa Tenisi Akkale Batın Badminton Molotof Kokteyli 

1 Kasım 2018 Perşembe günü yayınlandı