Bitlis Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi

- Asfalt çalışmalarından detaylar - Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu'nun asfalt çalışmalarını incelemesinden detaylar - Ustaoğlu ile röportaj - Asfalt dökme makinesine binen Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu'nun detayıBİTLİS (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamladığı bölgelerde sıcak asfalt çalışması başlattı.Kenti adeta şantiyeye çevirerek her tarafında hummalı bir çalışma başlatan belediye, sezon sonuna kadar işlerin büyük kısmını bitirmeyi hedefliyor.Belediye, Feyzullah Ensarı Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarını bitirmesinin ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen ve asfalt dökme makinesine binen Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak alt ve üst yapı çalışmaları olmak üzere kentte hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Feyzullah Ensari Caddesi'nde altyapı çalışmalarını bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Ustaoğlu, şöyle konuştu:"Bu cadde de başta içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz, telekom ve elektrik hatlarını yer altına aldık. Şu an asfalt çalışmasını başlattık. Bundan sonra yol yamaları görmeyeceksiniz. Belediye tarihinin en yoğun ve en kapsamlı altyapı çalmasını yapıyor, tüm ilin yarım asırlık içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Bitlis halkı hizmetlerin en iyisine layık. Vatandaşa hizmet etme adına güzel bir yıl geçirdik."
Doğalgaz Sıcak Asfalt Kanalizasyon İçme Suyu 

18 Ekim 2018 Perşembe günü yayınlandı