Beyaz Haber Deniz Seki'nin kaldığı odayı görüntüledi

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ünlü şarkıcı Deniz Seki bugün ameliyat masasına yattı.
Deniz Seki Uyuşturucu Beyaz Haber Hatice Aslan 


Deniz Seki'nin yumurtalıklarındaki kist başarılı bir operasyonla alındı. Operasyonun ardından Deniz Seki kadın doğum bölümünün 5. katındaki tek kişilik odaya alındı.

Deniz Seki'nin tedavi gördüğü hastenede güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Sanatçının bulunduğu odanın pencerelerindeki demir parmaklıklar dikkat çekti.

Deniz Seki'nin tedavi gördüğü 301 numaralı odayı yalnızca Beyaz Haber görüntüledi. Ünlü sanatçıyla aynı bölümde tedavi gören hasta Hatice Özkan Deniz Seki'nin durumunu Beyaz Haber'e anlattı. Deniz Seki'nin durumunun çok iyi olduğunu söyleyen Hatice Aslan 'makyajsız hali de çok güzeldi' dedi.
Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
Hatice Aslan Hakkında
Sivas Lisesinde okudu. 1983'te Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirdi. 1986'da İzmir Devlet Tiyatrosu'na girerek profesyonel oldu. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara'da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla'yı canlandırdı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı K...
devamı
24 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı