Berkin klibinden soruşturma açılan ünlülere pişman mısınız sorusu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “Berkin için 11 Mart'ta hayatı durdur” sloganı ile klip çeken isimler için soruşturma başlatmıştı.
Tarık Akan Tayfun Talipoğlu Şevval Sam Zuhal Olcay 


O isimlerden bazılarına Beyaz Haber ulaştı. Tayfun Talipoğlu, klibin Berkin Elvan için çekildiğini bildiğini ancak sokağa çağrı için kullanılacağını bilmediğini iddia etti. Talipoğlu, “Ben çağrı olduğunu düşünmüyordum bundan da pişman değilim o anlamda” dedi. Talipoğlu, “Sokağa çağrılma daveti olduğunu bilmiyor muydunuz?” sorusuna “Bilmiyorduk. Sokağa çağrı değil hayatı durdurun diyor” cevabını verdi. Talipoğlu, klip yeniden çekilse yine oynayabileceğini söyleyerek “Ben yaptığımda hiçbir şeyden pişman değilim” ifadesini kullandı.

Soruşturma kapsamında ifade verecek bir diğer isim de Tarık Akan'dı. Yurtdışında bulunan Tarık Akan, “Pişman mısınız?” sorusuna “Boşverin boşverin” diyerek cevapladı. Zuhal Olcay ve Şevval Sam'ın telefonlarına ise menajerleri baktı. Şevval Sam'ın menajeri ünlü ismin bu konuda açıklama yapmayacağını söyledi.
Şevval Sam Hakkında
Üniversite'yi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır. Şevval Sam’ın 1 Oğlu bulunmaktadır. Filmleri . Martılar ve İstanbul (Dr. Pınar) 2002: Şevval’in TV filmi . Ziyaret (Kısa Film) 2004: Genç kadın psikiyatristine rüyasını anlatmaktadır ve rüyası gerçek gibidir. G...
devamı
Zuhal Olcay Hakkında
Babası erkek berberi Cevat İşanç, annesi ev hanımı Süheyla İşanç'tır. Konservatuarda piyano öğretmeni olan teyzesinin teşviki ile Ankara’ya giderek tiyatro eğitimine başladı. 1976’da Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümünü bitirdi. Aynı yıl sınıf arkadaşı Selçuk Yöntem ile evlendi. Bir sene Londra’da eğitim gördü. Üç yıl süren ilk evliliğinin ardından işadamı Zafer Olcay ile evlenen Zuhal Olcay, İzmir’e yerleşti ve İzmir Devlet Tiyatrosu’n...
devamı
22 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı