'Benim çocuğum bir taneydi, hayatım bitti' - AFYONKARAHİSAR

"Benim çocuğum bir taneydi, hayatım bitti" - AFYONKARAHİSAR

: - Şehit Yaşar Özlem'in annesinin evi - Şehidin annesi annesi Keziban Koç ile röportaj"Benim çocuğum bir taneydi, hayatım bitti" - İstanbul'da terör örgütü PKK tarafından 7 Haziran 2016'da Vezneciler otobüs durağı yakınlarında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait iki midibüse yönelik saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in annesi evlat acısını ilk günkü gibi yaşıyor - Keziban Koç:"Benim çocuğum bir taneydi, hayatım bitti. Her şeyim oydu. Annem, babam, çocuğum... Daha bir kere kırmadı beni. 'Anneciğim, anneciğim' der dururdu. 'Ölürüm seni bırakmam.' derdi. O beni, ben onu çok seviyordum"AFYONKARAHİSAR (AA) - CANAN TÜKELAY - İstanbul'da terör örgütü PKK tarafından 7 Haziran 2016'da Vezneciler otobüs durağı yakınlarında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait iki midibüse yönelik saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem'in annesi, o günü hala unutamıyor. Afyonkarahisar 'ı Sandıklı ilçesinde yaşayan şehit Yaşar Özlem'in annesi Keziban Koç (50), AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamanın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen acısının hala ilk günkü gibi taze olduğunu söyledi.

Acısına rağmen oğlunun şehadetiyle gururlandığını ifade eden anne Koç, "İnşallah öbür dünyası iyi olacak. Onun sayesinde benim de iyi olacak. Yapacak bir şey yok. Allah'ın dediği oluyor. Canımdan çok seviyordum. Tek çoçuğumdu." diye konuştu.
- "Benim çocuğum bir taneydi, hayatım bitti"Anne Koç, oğlunun bir yaşındayken öz babasını, şehit olmadan 1,5 yıl önce de üvey babasını kaybettiğini vurgulayarak, şunları belirtti:"Bu nedenle oğluma çok bağlıydım. Onu çok seviyordum. Allah oğluma bunu yapanları bildiği gibi yapsın. Ana kuzularını mahvettiler. Benim çocuğum bir taneydi, hayatım bitti. Her şeyim oydu. Annem, babam, çocuğum... Daha bir kere kırmadı beni. 'Anneciğim, anneciğim.' der dururdu. 'Ölürüm seni bırakmam.' derdi. O beni, ben onu çok seviyordum."Koç, oğlunun şehadetiyle kimsesinin kalmadığını ancak devlet yetkililerinin kendilerini yalnız bırakmadığını anlatarak, "Allah devletimize zeval vermesin. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Ne dersem hemen yanımda oluyorlar. Allah onlardan razı olsun." ifadesini kullandı.
Otobüs Durağı Polis Memuru Üvey Baba Terör Örgütü Evlat Acısı 

7 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlandı