Bekir Bozdağ'dan Zekeriya Öz'e jet yanıt

Eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz'ün 'Adalet Bakanı 17 Aralık dosyasında HSYK üyelerini 'sizi DGM'de yargılatırız' diye tehdit etti iddialarına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan canlı yayında yanıt geldi.
Cumhuriyet Bekir Bozdağ Zekeriya Öz Adalet Bakanı Başsavcıvekili 


Bir savcının milletin gözünün içine baka baka yalan söylemeyeceğini ifade eden Bekir Bozdağ ' bunu ispat etsinler o dakika görevi bıkarırım ' dedi.

Bekir Bozdağ şunları söyledi;

Ben buradan Zekeriya Öz'e şunu söylemek isterim kim kendilerine onu söylediyse onu getirsin kamuoyuna çıkarsın göstersin. Ben buradan çok açık söylüyorum hangi üye demişse çıksın desin ki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geldi beni böyle tehdit etti çıksın söylesin hepsi hayattalar. Kimi yargıtayda kimi danıştayda kimi kürsüde hakim olarak savcı olarak vazifesini sürdürüyorlar. Hangisine güveniyorsa o kendisine dediği kimse onları getirsin bunun açıklamasını yapsın. Desin ki; Adalet Bakanı bunu yaptı ben o dakika görevi bırakırım bir tanesi çıksın söylesin. Bu büyük bir ahlaksızlıktır. Bir savcı bile bile milletin gözünün içine baka baka yalan söylemez.
18 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı