Bayrampaşa sokaklarında fesleğen kokusu

Fesleğen dağıtımı


-Röportaj
-Genele ve detay

( İSTANBUL ) - İSTANBUL

- Bayrampaşa’daki “Fesleğenli Bahar Etkinliği” kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşlara fesleğen dağıttı.
Kimi vatandaşların balkondan sarkıttığı sepetlerle fesleğen almaları ise renkli görüntüler oluşturdu. Bayrampaşa Belediyesi, geleneksel “Fesleğenli Bahar Etkinliği” kapsamında Terazidere Metro İstasyonu çıkışında vatandaşlara fesleğen dağıttı.
Etkinlikle ilçenin birçok noktasını fesleğen kokuları sararken Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, de sokaklarda çok sayıda vatandaşa fesleğen dağıttı.
Sokaklarda kimi vatandaşlar yakınları için de fesleğen alırken kimileri de balkonlarından sarkıttıkları sepetlerle fesleğenlerini aldı. Başkan Aydıner de sokaklarda esnafların dükkanlarına konuk olarak fesleğen dağıttı, bol bol sohbet etti. İlçede 15 Mayıs’a kadar fesleğen dağıtımı devam edecek. “Her vatandaşımıza bir adet fesleğen veriyoruz” İçenin her mahallesinde, sokağında fesleğenlerle vatandaşlara ulaştıklarını dile getiren Bayrampaşa’da fesleğenlerle birlikte Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “ Biz bunu her yıl yapıyoruz bahara merhaba dedik mayıstan itibaren başladık. Bütün mahallelerimizde, sokaklarımızda her vatandaşımıza bir adet fesleğen veriyoruz. Beni fesleğenle karşılarında görenler şaşırıyor. Bakıyor fesleğen çok mutlu oluyor ve teşekkür ediyor” ifadelerini kullandı. (HK-MD-
7 Mayıs 2018 Pazartesi günü yayınlandı