Batmanlı ailenin feryadı Bursa'dan duyuldu

Anne Saliha Aksu’nun oğlu Şehmus’a sarılması
Engelli Çift Mağdur Aile Engelli Aile Harekete Geç Hayırseverler 

-Aksu ailesine gönderilen paranın teslim edilmesi
-Şehmus Aksu’nun konuşması
-Anne Saliha Aksu’nun hayır dualarda bulunması
-Şehmus Aksu’nun işadamı Mehmet Fındıkkaya ile telefonda konuşması

( BATMAN )- Bursalı İş adamı Mehmet Fındıkkaya, okumak isteyen engelli çiftin çocuklarına yardım eli uzattı BATMAN

- Batman’da İhlas Haber Ajansı

aracılığıyla seslerini dünyaya duyuran ve okumak isteyen 4 çocukları bulunan engelli aileye bir yardım eli de Bursa’dan uzatıldı. Bursalı hayırsever İş adamı Mehmet Fındıkkaya, aileye yardım etti. Batman’da okumak isteyen engelli Abdullah ve Saliha Aksu çiftinin 4 çocuğunun çığlığı yetkililerinin ardından hayırseverleri de harekete geçirdi. İHA aracılığıyla seslerini duyuran aileye kamu kurumlarının ardından Bursa’dan da yardım eli uzatıldı. Hayırsever İşadamı Mehmet Fındıkkaya aileye yardımda bulundu. İHA’nın haberi üzerine haberdar olduğu mağdur aileye yardım yapma kararı aldığını belirten Fındıkkaya, telefon ile konuştuğu Şehmus Aksu’nun gözyaşı dökmesi karşısında duygulanarak, Aksu’yu üzülmemesi konusunda teselli etti ve elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

“Geleceğin kardelenleri olacağız” Yardım nedeniyle mutlu olduklarını belirten engelli çiftin 8’inci sınıf öğrencisi çocukları Şehmus Aksu, “Batman Valisi, Batman Belediye Başkan Vekili ve Aile Sosyal İl Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Benim akan gözyaşlarım üzüntü gözyaşları değil artık mutluluk gözyaşları olacak. Bursa’dan hayırsever Mehmet Fındıkkaya bize bir miktar para gönderdi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Mehmet Fındıkkaya gibi duyarlı insanlar sayesinde benim gibi çocuklar büyüyüp geleceğin kardelenleri olacak” dedi.
Kendilerine sahip çıkan ve yardımda bulunan devlet yetkililerine ve İş adamı Mehmet Fındıkkaya’ya dua eden Saliha Aksu ise, “Bize yardım eli uzatan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah işlerini rast getirsin” diye konuştu.

9 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı