Başbakan Erdoğan'dan Yeni Başbakanlık Binasına Ziyaret

Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımında sona gelinen Yeni Başbakanlık Binası'nı ziyaret etti.
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı İl Başkanları Toplantısı Kuruluş Yıldönümü Atatürk Orman Çiftliği Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan Erdoğan, basına kapalı olarak gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. Partilileri makam aracından el sallayarak selamlayan Erdoğan daha sonra Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan Yeni Başbakanlık Binası'na geçti.

Yetkililerden inşaat çalışmaları devam eden binaya ilişkin bilgi alan Erdoğan, ziyaretin ardından AK Parti 13'üncü Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu'nun yapılacağı AK Parti Genel Merkezi'ne geçti.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
15 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı