Başbakan Davutoğlu'ndan kritik çıkış

Davutoğlu Çağlayan Adliyesi'nde savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör saldırısına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Davutoğlu dış güçleri işaret etti.
Başbakan Çağlayan Adliyesi Mehmet Selim Kiraz Ak Parti Ahmet Davutoğlu 


YURT DIŞI GÖRÜŞMELER YAPTILAR

Terör saldırısı esnasında teröristlerin yurt dışı bazı görüşmeler yaptığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu 'teröristler yurt dışında bazı odaklarla görüştüler' dedi.

Bu olaylara karşı her kim olursa olsun hangi ine girmiş olursa olsun her türlü operasyonu yapma talimatı verdiklerini söyleyen Davutoğlu 'hiç kimse böyle bir saldırının karşılıksız kalacağını düşünmesin' dedi.

Karşılarında bir şer ittifakı olduğunun farkında olduklarını söyleyen Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin seçime giderken bir kaos ortamına sokulmak istendiğinin farkındayız bugğn de Kartal AK Parti Binası'na girildi' dedi.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
1 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı