Başbakan Davutoğlu, Dağlıca şehitleri için ağladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dağlıca'daki terör saldırısında şehit olan 16 askerden 10'u için Van'da düzenlenen askeri törene katıldı.
Başbakan Dağlıca Ahmet Davutoğlu 


'BUGÜN KARDEŞLİK GÜNÜ'

Törende konuşan Başbakan, 'Bugün öfkenin, nefretin, karşılıklı suçlamaların günü değil. Bugün kardeşlik günü. Bugün fedakarlık günü. Canlarını bizim için feda etmiş aziz şehitler bu fedakarlığı yaptıktan sonra bize düşen hepimizin egolarını bir kenara bırakarak ülkenin geleceği yönünde hep beraber çalışma azmini göstermektir.' dedi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KONUŞTU
Şehitlere seslenen Davutoğlu, 'Sizler buraya al bayrakları taşıyarak geldiniz. Şimdi al bayraklara sarılarak köylerinize dönüyorsunuz. Allah şahit olsun emanetiniz emanetimizidir. Bu vatananın birliği ve beraberliği için dökülen her kanın hesabını soracağız.' şeklinde konuştu.

Konuşurken sesi titreyen Başbakan, gözyaşlarına hakim olamadı.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
8 Eylül 2015 Salı günü yayınlandı