Balıkesir’de 40. mezuniyet yıllarını kutladılar

MEZUNLARIN OKULDA BULUŞMALARI
Sosyal Medya Gündüzler Öğrencilik Öğretmenler Öğrenciler 

-OKUL BAHÇESİNDE SOHBET
-OKULDA SINIFLARIN GEZİLMESİ
-TENEFFÜS ARASINDA SINIFTA ÖĞRENCİLERLE SOHBET
-GURUP ADINA AÇIKLAMA
-MEZUNLARIN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ
-40 YIL SONRA AYNI SIRAYI PAYLAŞAN BAYANLARIN BULUŞMASI
-KOPYA İTİRAFLARI
-TOPLU FOTOĞRAF ÇEKTİRMELERİ

( BALIKESİR -ÖZEL) BALIKESİR

- Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi 1978 dönemi öğrencileri mezuniyetlerinin 40. yılını okullarında bir araya gelerek kutladılar. Balıkesir’de 1959 yılında eğitim ve öğretime açılan Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi 1978 dönemi öğrencileri mezuniyetlerinin 40. yılını kutladılar. Yıllar sonra bir araya gelen mezunların buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Okulu gezen gurup öğrencilik yıllarında çektirdikleri fotoğraflardan oluşan sunumu toplantı salonunda izledikten sonra eski sınıflarını ziyaret ederek sıralarına oturdular. 1978 mezunları geçmiş günleri anarak hatıralarını tazelediler ve onlarla aynı sıraları paylaşan öğrencilerle sohbet ettiler. Buluşmayı düzenleyen Cemile Çantay “Fen edebiyat karışık hepimiz 1978 mezunlarıyız, yıllar önce Balıkesir’de arkadaşlarımızla karşılaştıkça başka şehirlerden gelenler emekli olanlar birbirimizi görme arzusuyla toplanmaya başladık. Sonra bunu sosyal medyayla yaygınlaştırmaya başladık. Balıkesir’de ikamet eden kızlar toplanmaya başladık evlerimizde bu defa erkek arkadaşlarımız bizde toplanmak istiyoruz dediler. Bunu yaygınlaştırmak için sosyal medyada 78 mezunları gurubunu kurduk. Yemek programlarında gündüzleri hep okulumuza geldik ziyaret ettik sınıflarımızı gördük. Bizi bu günlere getiren müdürlerimize öğretmenlerimize her zaman saygımız sonsuz. Birlikte olmaktan çok mutluyuz bir kaç yıl ara vermiştik bu yıl yine özellikle mezuniyetimizin 40. Yılı dolayısıyla toplanmak istedik”dedi.
Mezunlardan Demet Dikilitaş Çakmakoğlu ise “Şuan da duygu patlaması yaşıyoruz, çok mutluyum ve 40 yıl sonra okulumuza ilk defa girdim” şeklinde konuştu.
Kutlamaya katılan gurup bol bol fotoğraf çektirerek bir daha ki seneye buluşmak için sözleşerek bir birlerine veda ettiler.
5 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı