- Bakan Soylu, kar yağış altında esnafı ziyaret etti

Esnaf ziyareti
Jandarma Karakolu Kayak Merkezi Yılbaşı Hatıra Fotoğrafı Kar Yağışı 

-Sohbetler
-Kar yağışı
-Kar yağışı altında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeleri
-Araca binmesi ve el sallaması
-Başkan Abdurrahman Er ile röportaj

( HAKKARİ ) HAKKARİ

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari’de lapa lapa kar yağışı altında vatandaşları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Hakkari’nin Geçitli köyündeki jandarma karakolunda Mehmetçikle birlikte yeni yıla giren Bakan Soylu, sabah saatlerinde kayak merkezi ve kent merkezinde incelemelerde bulundu. Kent merkezine gelen Bakan Soylu ve beraberindekiler, yoğun bir halk kalabalığı tarafından karşılandı. Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Bakan Soylu, taleplerini dinledi. Vali Akbıyık ise, Hakkari’nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyleyerek, Hakkari’ye acilen bir fabrikanın yapılması gerektiğini söyledi.

Dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu, lapa lapa kar yağışı altında kendileri ile sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Kar yağışı altında vatandaşlarla beraber hatıra fotoğrafı çeken Bakan Soylu ve beraberindekiler, kent merkezinden ayrılarak karayolu ile Van’a harekat etti. Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, Bakan Süleyman Soylu’nun yılbaşında Hakkari’de olmasının kendileri için bir onur olduğunu söyledi.

Er, “Kendisi bayram ve yeni yılda Doğu Anadolu Bölgesinde askerimizin ve polisimizin yanında, özelikle doğunun en ücra bölgelerinde olması bizim ve ülkemiz için bir onurdur ve kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Bakan Soylu’ya Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve partililer eşlik etti. (FT-MSA-Y)
1 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlandı