Ayvalık'ta ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımı - BALIKESİR



: - İhtiyaç sahibi çocuklara bot ve montları dağıtmasına ait detaylar - Gaye İnsan Derneği BAşkanı Bilgehan Murat Miniç ile röportaj - Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı ile röportajAyvalık'ta ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımıBALIKESİR (AA) - Merkezi İstanbul'da bulunan Gaye İnsan Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Balıkesir 'in Ayvalık ilçesinde ihtiyaç sahibi 86 çocuğa bot ve mont yardımında bulundu.Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı'nın çağrısı üzerine ilçeye gelen dernek yetkilileri, ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya geldi.Çocuklara bot ve mont yardımında bulunan Gaye İnsan Uluslararası İnsani Yardım Derneği Genel Başkanı Bilgehan Murat Meriç, yaptığı açıklamada Bangladeş'ten, Arakan'a, Suriye'den Güney Afrika'ya kadar birçok yerde yardım faaliyetleri yürüttüklerini vurguladı.Türkiye'de de birçok ihtiyaç sahibinin yardımına koştuklarını belirten Meriç, "Bu çerçevede de Balıkesir 'de Fatma Cavlı ile temasa geçtik. Fatma hanım bize ihtiyaç sahibi çocukların listesini gönderdi. Biz de Ayvalık'taki 86 çocuğumuzun bu ihtiyaçlarını temin ettik." dedi.
Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı da, Gaye İnsan Uluslararası Yardım Derneği yöneticilerinin duyarlılığından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Cavlı, yardım yapılan çocukların mutlu olduğunu belirterek, derneğin ilerleyen günlerde Ayvalık'ta yaşayan iki engelli için de akülü sandalye göndereceğini sözlerine ekledi.
Akülü Sandalye 

14 Aralık 2017 Perşembe günü yayınlandı