Aybüke öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın memleketi Çorum'un Osmancık ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Salim Uslu Ahmet Akın Ak Parti Tufan Köse 


Osmancık Kaymakamlığı önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit öğretmenin cenazesi Beyler Çelebi camine getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Milli Eğitim bakanı ismet Yılmaz, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, CHP Çorum milletvekili Tufan Köse, Vali Necmettin Kılıç, şehidin ailesi, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
İl Müftüsü Ahmet Akın ' ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit öğretmenin cenazesi Asri Mezarlık Şehitliği ' nde toprağa verildi.
Salim Uslu Hakkında
Sendikacı, İşçi; Lise mezunudur. 1976'da Hak-İş'in kuruluşu ile sendikal faaliyetlerine başladı. Hak-İş Konfederasyonu ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanlığı; Türkiye Kalp ve Akciğer Organ Nakli Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Sekreterliği; AB-Türkiye Ekonomik ve Sosyal Konsey Karma İstişare Komitesi Üyeliği ve Eş Başkanlığı görevlerinde bulundu. Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu ile Avrupa Sendikaları Konfederasyonu İcra Kurulu Üye...
devamı
11 Haziran 2017 Pazar günü yayınlandı