Atilla Taş tahliye edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin, “örgüt üyeliği” ve “darbeye teşebbüs” suçlarından açılan dava dosyalarının birleştirilmesinin ardından, 23'ü tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın'ın tahliyesine hükmedildi.
Atilla Taş Silivri Cezaevi Milletvekili Terör Örgütü Ali Şeker 


Tahliyesine karar verilen Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın cezaevinden çıktı.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesinin tahliyesine karar verdiği Taş, Aksoy ve Aydın'ı Silivri Cezaevi çıkışında ailesi, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in yanı sıra yakınları karşıladı.

Burada eşi Meltem Güler ile gazetecilere açıklama yapan Taş, ' Özgürlüğüme kavuştum. Yaşasın özgürlük. Eğer yaşadıklarımızın sonucundan ülkemiz iyi olacaksa demokrasimiz daha güzel olacaksa bu ülke için her şey feda olsun. Kimseye kırgın değilim, nasıl girdiysem öyle çıkıyorum. İnsanların burada hep teveccühünü gördüm. Benim suçluluğuma inanmadı kimse. ' dedi.
Atilla Taş Hakkında
Bu sırada okul müsamerelerinde düğünlerde şarkı söyleyip minik show'lara katılıyordu. Hep sahneyle ilgili bir şeyler yapmayı düşünürdü. Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesinde okurken üçüncü sınıfta Mersin'e göç kararıyla hayatı yeni bir yön kazandı buradan sonra eşi olacak İlkay Hanımla tanışıp ani bir kararla evlendi. Değişik işlerde çalışırken bir yandan da gazinolarda şarkı söylüyordu. Ciddi bir karar vermesi gerekiyordu ya kaderine razı olup ...
devamı
25 Ekim 2017 Çarşamba günü yayınlandı