Ataşehir meyve sebze halinde silah sesleri

Cep telefonu kamerası görüntüleri
Hastane Sebze Hali Cep Telefonu Polis Ekipleri Pompalı Tüfek 

-Havaya ateş açılması
-Aktüel görüntüler
-Polisten görüntü
-Röportaj
-Halden görüntü
-Detaylar

( İSTANBUL )- Ataşehir’deki meyve sebze halinde üç kişiyi vuran alkollü şahsı polis havaya ateş açarak yakaladı- Haldeki sıcak anlar kamerada İSTANBUL

- Ataşehir’deki meyve sebze halinde iddiaya göre alkollü bir şahıs etrafa ateş açtı. Olayda üç kişi yaralanırken polis havaya ateş açarak şahsı yakaladı . Öte yandan haldeki sıcak anlar ve polisin havaya ateş açması cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay Ataşehir’deki meyve sebze halinde bu akşam 20:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre alkollü bir kişi elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş açmaya başladı . Olayda üç kişi yaralanırken polis kısa sürede olay yerine geldi .Şahsın etrafını saran polis ekipleri havaya ateş açtı. Şahıs polis tarafından gözaltına alınırken,yaralılar hastaneye kaldırıldı. Görgü şahitleri ise şahsın alkollü olduğunu ateş açtığını ve üç kişinin yaralandığını söyledi.

Halde silah sesleri Öte yandan polisin havaya ateş açarak şahsı yakalaması cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çok sayıda polis ekibi olay yerine geliyor ve silah sesleri geliyor.
3 Ekim 2019 Perşembe günü yayınlandı