Antalya’da pazarlarda vatandaşları tedirgin eden yoğunluk

Pazar giriş çıkışlarında yoğunluk
Alışveriş Oyaca Kalaba Alabalık Kışla 

-Zabıta ekiplerinin uyarıları
-Pazar içerisindeki yoğunluk
-Alışveriş yapan vatandaşlar
-sebze ve meyve detay
-Vatandaşlar röp
-Detaylar

( ANTALYA ) -- Pazar içerisi, giriş ve çıkış noktalarında oluşan yoğunlukta, uyarılara rağmen sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı- Alışveriş yapan vatandaş: “İstemeyerek geldik ama bir an önce çıkmaya çalıştık” ANTALYA

- Antalya’da pazarlar alışveriş yapanlarla doldu. Vatandaşların tüm uyarılara rağmen alıveriş esnasında ve pazar giriş, çıkışlarında sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.
İçişleri Bakanlığı'nın korona virüs önlemleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulamaya koyacağı 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Antalya’daki pazarlarda alışveriş telaşı başladı.
Muratpaşa ilçesi Kapalı Semt Pazarı’nda, sebze ve meyve alışverişine çıkan vatandaşlar, pazarında giriş ve çıkış kısımlarında yoğunluk oluşturdu. Zabıta ekiplerinin uyarılarına rağmen vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadığı gözlenirken, pazarın içerisinde de durum değişmedi. "Bir an önce çıkmaya çalıştık" Oluşan görüntüler vatandaşları da tedirgin etti. Alışverişini kısa sürede tamamlayan vatandaşlardan birisi “Kalabalık, istemeyerek geldik ama bir an önce çıkmaya çalıştık. Vatandaşlar duyarlı, herkes maskeli.” değerlendirmesinde bulunurken, bir diğer vatandaş da, “Çok kalabalık. O taraftan inecektik, buradan aşağıya inmek zorunda kaldık. Tedirgin oldum.” dedi.
(SM-
29 Nisan 2020 Çarşamba günü yayınlandı