Antalya’da orman yangını

Yangından detay
Ormanlı Hırsız Orman Yangını Helikopter Yangına Müdahale 

-irfaiye ve arazözlerin müdahalesi
-Helikopterin yangına müdahalesi
-yanan ağaçlar detay
-Caddeden detaylar
-İtfaiye ekipler idetay
-Vatandaşların izleyişi
-Vatandaş röportaj
-Detalyar

( ANTALYA )- Çevredeki ev ve işyerlerini tehdit eden yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor ANTALYA

- Antalya'nın Aksu İlçesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölgeye yakın ev ve işyeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle seyrederken, yangının çıktığı bölgeye yakın cadde araç trafiğine kapatıldı. Aksu Çalkaya Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki ev ve işyerlerini de tehdit eden yangın rüzgarın etkisiyle bir anda yayılmaya başladı.
Bölgeye Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopter ve arazözler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince müdahale ediliyor. Cadde Araç trafiğine kapatıldı Öte yandan, alevleri, çevredeki vatandaşlar endişeyle izlerken, bölge polis tarafından kısa süreliğine sivil araç trafiğine kapatıldı. Yangının kasıtlı olarak çıkartıldığını iddia eden çevre sakinlerinden bir vatandaş, “İnsanın suçu vardır, hırsızlık yapar, adam öldürür bu ağaçların suçu ne? Şimdi onlar semaya bakıyor ve Allah’a yalvarıyor. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum” dedi.
Bazı bölgelere itfaiye ekipleri ulaşmakta güçlük çektiği yangında, söndürme çalışmaları devam ediyor.
20 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlandı