Ankara'da yeni yılın ilk bebeği 'Alperen Kaan' oldu

Ankara 'da yeni yılın ilk bebeği "Alperen Kaan" oldu - Doğum yapan anneyi tebrik eden aile yakınları - Yılın ilk bebeğinden detaylar - Anne Asuman Uzuncakara'nın açıklamaları - Yılın ilk bebeği Alperen Kaan'ın kardeşlerinin açıklamaları - Baba Yunus Uzuncakara'nın açıklamaları Ankara 'da yeni yılın ilk bebeği "Alperen Kaan" olduANKARA (AA) - Ankara 'da yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğe "Alperen Kaan" adı verildi.
Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen doğum ile Asuman ve Yunus Uzuncakara çiftinin üçüncü çocukları dünyaya geldi. 3,540 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğin adı "Alperen Kaan" oldu.Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yaprak Üstün saat 00:00 itibarıyla sağlıklı 3,540 gram ağırlığında normal doğumla bir erkek bebeğin dünyaya geldiğini belirtti.
Üstün, "İnşallah vatana millete hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak büyür, güzel bir eğitim alır. Biz her zaman için bebeğimizi takip edeceğiz." dedi.
Anne Asuman Uzuncakara'nın doğumdan sonra hemen anne sütünü verdiğini ifade eden Üstün, 6 ay boyunca da bebeğin sadece anne sütüyle besleneceğini dile getirdi. Üstün, bebeğin vatana millete hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.Anne Asuman Uzuncakara, üçüncü çocuğunu kucağına almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Heyecanlı bir süreç yaşadığını, doktorların kendisine çok destek olduğunu ifade eden Uzuncakara, yeni yılın hayırlı olmasını diledi.Baba Yunus Uzuncakara da yeni yılda baba olmanın farklı bir duygu olduğunu belirterek, çocuğunun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını temenni etti.
Allah Normal Doğum Yeni Yıl 

1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı