Ankamall'de Ücretsiz Stil Ve Makyaj Danışmanlığı

Ankamall'de Shopping Fest kapsamında ücretsiz olarak verilen stil ve makyaj danışmanlığı kadınların ilgisini çekti.
Son Dizisi 


Stil danışmanı Aysun Kaba ve Makyaj Sanatçısı Mustafa Demiralp Ankamall AVM'de ücretsiz olarak vatandaşların stil ve makyaj danışmanlığını yaptı. Kaba, konuklarına stillerinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler vererek, konuklarının Ankamall'den satın aldığı kıyafetlerine yorumlarda bulundu. Kaba, yaptığı açıklamada, Ankara Shopping Fest'in stil danışmanı olduğunu belirterek, Ankamall AVM'de kadın ve erkeklerinin nasıl giyinmesi gerektiğini konuklarına anlatacağını söyledi. Kaba, ' Ankamall bizim süslememizi yaptı, etkinliği müşterilerine bildirdi ' dedi. Kaba, kendisinin 'Aysun Kaba ile Stilini Keşfet' isimli bir kitabı olduğunu anlatarak, kitabını imzalayarak hediye edeceğini söyledi. Kaba, ' Bu yaz kırmızı, turuncu sarılardan ipek fularlar alabilirler. Giyecekleri tek renk elbiseleri bunlarla renklendirebilirler. Renge yönelsinler. Özellikle kırmızı bir kadının gardırobunda olmazsa olmaz rengidir ' diye konuştu.
Mustafa Demiralp ise, konuklarına makyaj yaparak konuklarını bu konuda bilgilendirdi. Demiralp, ' Son dönemde sürekli olarak değişen makyaj teknikleri hakkında gelen kişilere teknikleri anlatacağız. Hangi kıyafetlerle nasıl makyaj yapılmalı, bu tarz kısa bilgiler vereceğiz ' dedi.

Kaba, konuklarına kitabını hediye etti. Demiralp ise, konuklarına makyaj incelikleri hakkında bilgiler vererek, makyaj yaptı.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
11 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı